Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
LBC Leeuwarder Beton Centrale

Wie is LBC

De Leeuwarder Beton Centrale B.V. is opgericht in 2016 en is gevestigd op het industrieterrein de Zwette aan de Pascalstraat 15 te Leeuwarden. De nieuwe en zeer moderne betoncentrale is sinds oktober 2017 operationeel. Onze locatie aan de Pascalstraat ligt dichtbij de stad en heeft bovendien een goede ontsluiting naar de nieuwe “haak” van Leeuwarden/De Centrale As. Al onze truck- en pompmixers zijn uitgerust met een track- and tracesysteem (GPS) en staan in nauwe verbinding met de productiecentrale. Hierdoor kan er zeer exact en met de nodige flexibiliteit op de door de klant gewenste tijdstippen worden gepland.

Met een eigen kade van 150 meter zijn wij goed bereikbaar voor binnenvaartschepen om de toeslagmaterialen aan te laten voeren. Ook kunnen we met onze draadgrijper kraan op- en overslag leveren voor klanten uit de regio.

De Leeuwarder Beton Centrale B.V. werkt nauw samen met Albeton B.V. te Amsterdam en Bollenbeton B.V. te Hillegom. Hierdoor kunnen wij blijvend sturen op kwaliteit en innovatie.

LBC levert aan de zakelijke markt, aannemers en particulieren. Wilt u betonmortel bestellen of een offerte aanvragen klik dan op de link om uw gegevens achter te laten.
Heeft u specifieke vragen, richt u dan tot onze betonspecialist.